Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- O ΠΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ……ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ

Αναδημοσίευση απο Lefkas News φύλλο: 174

Με την επιμέλεια του Νίκου Γληγόρη

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Σφακιωτών στα Εξάρχεια, στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδριού και σκορ 2-1, με δύο γκολ στη λήξη κυριολεκτικά του παιχνιδιού.
Οι παίχτες του κόουτς Βάννα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και άξιζαν κάτι καλύτερο από το ματς, αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχή των γηπεδούχων.
Οι παίχτες του Οδυσσέα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεαρού Κυριακίδη, με τον γκολκίπερ Βασίλη Χαλκιόπουλο (Μποτίλια) των γηπεδούχων, να φέρει σημαντική ευθύνη για το γκολ.
Μέχρι το 89΄μάλιστα κράταγαν εύκολα την νίκη στα χέρια τους, αφού η εστία του Πέτκοβ δεν κινδύνευσε σοβαρά, ενώ αντίθετα χάθηκαν και κάποιες ευκαιρίες για να γίνει το 0-2.
Λίγο πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου, ήρθε από το πουθενά ο μέσος Στάθης Καρτάνος των γηπεδούχων, που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, με άπιαστο σουτ να καρφώσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ως παίχτης όλα τα προηγούμενα χρόνια και να ισοφαρίσει το ματς.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Εφοπλιστές, στις καθυστερήσεις ήρθε μέσα σε αποθέωση ο στράϊκερ Γιώργος Κτενάς, που επανήλθε μόλις από τον σοβαρό τραυματισμό του και με προσωπική του ενέργεια να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Πέτκοβ, ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή για τους Σφακιώτες.
Επακολούθησε όπως είναι φυσικό, πανηγύρι στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, από τους γηπεδούχους που κέρδισαν ένα ανέλπιστο τρίποντο και κράτησαν την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.
Στον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ η τοπική ομάδα δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Α.Ο. ΡΙΑ του Λαοπόδη, αλλά τελικά λόγω ποιότητας των παικτών του πήρε την δύσκολη νίκη με σκορ 4-2 και ετοιμάζεται για το ντέρμπι των Σφακιωτών της επόμενης αγωνιστικής.
Οι παίχτες του κόουτς Τάκη Κονιδάρη, δεν είχαν συνολικά καλή απόδοση και δυσκολεύτηκαν αρκετά να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Ο Τούτου στο 40΄πέτυχε το 1-0 για τον Άγιο Πέτρο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παπάς με μακρινό σουτ πέτυχε με εκπληκτικό τρόπο το 2-0.
Στην επανάληψη οι Πρεβεζάνοι που δεν το έβαλαν κάτω μείωσαν στο 50΄σε 2-1, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Καρακώστας να δώσει και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.
Οι νεαροί παίχτες όμως του Α.Ο. ΡΙΑ μείωσαν και πάλι στο 75΄δίνοντας δραματικό τόνο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85΄με τον μαέστρο Βαλάντη Κατωπόδη να πετυχαίνει με πανέμορφη λόμπα, ένα γκολ για όσκαρ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ πήρε μπροστά για τα καλά και δείχνει ασταμάτητος.
Σαν σίφουνας πέρασε από την σκληρή έδρα του Ερμή Καναλίου τον οποίο διέσυρε με σκορ 5-0, δείχνοντας ότι θα είναι από τους κύριους διεκδικητές του φετινού τίτλου.
Ο Κούτσικος με διπλή προσπάθεια σε εκτέλεση πέναλτι στο 20΄άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παληογιάννης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Νίκου Αργυρού έκαναν πάρτυ, με τον Παληογιάννη στο 60΄να κάνει το 3-0 και τον έτερο φορ Σπύρο Θεριανό να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο 75΄και το 88΄.
Ο διασυρμός των γηπεδούχων σήμανε αυτομάτως και την αλλαγή του προπονητή τους.
Χθες πραγματοποιήθηκε το ματς ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ-Α.Ο. ΡΙΑ με σκορ 0-0 με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες και δύο βαθμούς που θα τους έφερναν μια ανάσα από την κορυφή.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ ταξίδεψε με ελλείψεις στην έδρα του Α.Ο. Μύτικα και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια και με το βαρύ σκορ 6-0. Οι ΙΩΝΕΣ Αγίου Νικολάου επανήλθαν στις επιτυχίες αφού κέρδισαν άνετα με 3-0 την ομάδα της Σαμψούντας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger