Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντα δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή…

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Καστού, Καλάμου, Λευκάδας.

     Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. 
     Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και είναι πάρα πολλοί. Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδεολογική ή πολιτική σχέση και με τις δικές μου, προσωπικές απόψεις, που όμως έδωσαν την μάχη με πολύ καθαρό τρόπο.          
                                                      
     Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ήταν νίκη των πολιτών, η δική σας νίκη!
     Σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, μέσα σε συνθήκες  κατεδάφισης κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού, στείλατε ένα δυνατό μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας. Σηκώσατε μεγάλο βάρος και αντέξατε, δεν γονατίσατε αλλά μείνατε όρθιοι!

     Πίσω από αυτή την συλλογική προσπάθεια δεν κρύβεται καμιά ιδιοτέλεια, παρά μόνο η αγάπη για τον τόπο. Δώσαμε και δώσατε τη μάχη με αποφασιστικότητα, στηρίζοντας ξεκάθαρες θέσεις για την αυτοδιοίκηση που οραματιζόμαστε, για τη Λευκάδα που θέλουμε.

     Αναλαμβάνουμε την 1η Σεπτεμβρίου έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε μάχη για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες σας.

    Τώρα έχουμε να κάνουμε πολλά και θέλουμε να τα κάνουμε μαζί σας! Δύσκολα πράγματα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Όμως η ενεργή συμμετοχή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γεννήσει την ελπίδα για τον τόπο που αγαπάμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με την κεντρική εξουσία εφόσον εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του τόπου, αλλά και να συγκρουστούμε αν με τις αποφάσεις της τα αντιστρατεύεται. Παράλληλα θέλουμε να κτίσουμε σχέσεις συνεργασίας με την αιρετή Περιφέρεια.

     Γι’ αυτό σας καλούμε, να πορευτούμε μαζί διεκδικώντας τα δικαιώματά μας, στα πλαίσια ενός Δήμου που θα τον χαρακτηρίζει αίσθημα ευθύνης για τους δημότες του. Να μας στηρίζετε και να μας ελέγχετε καθημερινά.

     Καλούμε επίσης όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια κοινή πορεία συνεργασίας και δημιουργικής - προοδευτικής σύνθεσης, προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν.

     Ο τόπος μας είναι πολύ μικρός για να τον μοιράσουμε αλλά αρκετά μεγάλος για να μας χωρέσει όλους!                                                      Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

                                                               Δήμαρχος Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger