Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:για τον 5ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:για τον 5ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

 

Ο Δήμος Λευκάδας με χαρά «υποδέχεται» την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, τον 5ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιτυχή διοργάνωση που έχει μετατραπεί πια σε θεσμός προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Στη διοργάνωση του αγώνα και στον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας «Φίλανδρο», αρωγός στέκεται ο Δήμος μας διαθέτοντας για την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος ανθρώπινο δυναμικό, τεχνικά μέσα και το προϋπολογισμένο ποσό, στα μέτρα των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού ως κοινωνικού και πολιτισμικού αγαθού προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τον εθελοντισμό ως ενεργό συμμετοχή στην υγιή ανάπτυξη του τόπου μας, καλούμε τους δημότες να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση, όπως ήδη έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στις 9π.μ. Σημείο εκκίνησης είναι το πάρκο παραλίας για τον Ημιμαραθώνιο, τον αγώνα 10 χλμ και τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5χλμ, ενώ για τον Αγώνα 1χλμ Δημοτικών είναι το Κλειστό. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  www.greenhalfmarathon.gr

 

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger