Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πως κατανέμονται οι δημοτικοί αστυνομικοί ανά δήμο


Στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στο νομό Θεσσαλονίκης υπηρετούν οι περισσότεροι δημοτικοί αστυνομικοί που με το πολυνομοσχέδιο οδηγούνται σε διαθεσιμότητα,
Δημοτικοί αστυνομικοί υπηρετούν σε μόλις 13ο από τους 325 δήμους στους οποίους, σύμφωνα με την υπόσχεση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, θα παραμείνει το 10% από αυτούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η aftodioikisi.gr, το μεγαλυτερο μέρος των δημοτικών αστυνομικών απασχολείται στους δήμους της Αττικής και αφορά σε περίπου 2.500 έως 2.700 αστυνομικούς, με τους 1000 απο αυτούς να ανηκουν στο δυναμικό του δήμου Αθηναίων.
Στον Πειραιά ο αριθμός των αστυνομικών ανερχεται στους 106, η Καλλιθέα, ένας από τους μεγαλύτερους δήμους του λεκανοπεδίου 18,  ενω στο νομό της Θεσσαλονίκης φτάνει τους 500, με 280 απο αυτούς να απασχολουνται στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εργάζονται απο 50 έως 70 αστυνομικοί (από 70 σε Ηράκλειο και Πάτρα, 50 ατομα στη Λάρισα, 50 Καβάλα), ενω σε μικρούς, ιδιαίτερα νησιωτικούς δήμους, ο αριθμός είναι μονοψήφιος (για παράδειγμα η Λέρος έσει 5, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι μόλις 1 ή 2).
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger