Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχετικά με την απάντηση του κ. Δημάρχου Λευκάδας στην ανακοίνωση - διαμαρτυρία που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, έχω να σχολιάσω τα παρακάτω.

Είναι προφανές πως εγώ προσωπικά και ο κ. Δήμαρχος έχουμε διαφορετικούς κώδικες ηθικών αξιών, άρα δεν θα μπω στην λογική της προσωπικής αντιπαράθεσης που ο ίδιος επιδιώκει.



Μου κάνει την τιμή ν’ ασχοληθεί σε προσωπικό επίπεδο - έστω στρεβλά και αποσπασματικά - με το δημοσιογραφικό μου έργο, έστω κι αν το αντικείμενο της απάντησής του, θεωρητικά τουλάχιστον, ήταν ο θεσμικός μου ρόλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Τον ευχαριστώ.

Δε νομίζω πως έχει πλέον κανένα νόημα ν’ απαντήσω στις ανακρίβειες και στις “δικές του αλήθειες” γιατί απ’ ότι βγαίνει απ’ την ανακοίνωση, ένα πράγμα τον απασχολεί και δείχνει να τον φοβίζει. Η ενδεχόμενη εμπλοκή μου στην πολιτική.

Επειδή δεν θέλω να έχει καμία αγωνία, δηλώνω πως δεν προτίθεμαι ν’ ασχοληθώ με την πολιτική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είμαι ενεργός πολίτης που νοιάζεται για το τι συμβαίνει γύρω του, με γνώση και άποψη.

Ελπίζω μ’ αυτή τη δήλωση, να ψάξει αλλού για “αντιπάλους” και “εχθρούς”, μήπως τελικά την γλιτώσουν και τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.

Με τιμή
Ηλίας Κοντογεώργης



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger