Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μια ακόμα επιτυχία της Αστυνομίας

Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Λευκάδας.
Της ΕΥΗΣ -ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ 
   Ένα ακόμα πλήγμα εναντίον των παράνομων, πλανόδιων, εμπόρων που λυμαίνονται το νησί κατάφεραν
το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου οι αστυνομικοί του τμήματος Δίας της Λευκάδας, οι συντονισμένες ενέργειες των οποίων στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Οι πάγκοι των πλανοδίων εξαφανίστηκαν, τα εμπορεύματά τους κατασχέθηκαν, τα πρόστιμα επιβλήθηκαν και οι ίδιοι προσπάθησαν – ανεπιτυχώς – να ξεφύγουν από την τσιμπίδα του Νόμου.   





   Οι προσπάθειες της αστυνομίας να πατάξουν το παρεμπόριο αναπτέρωσαν τις ελπίδες για ανάκαμψη των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην πλατεία της Λευκάδας, οι οποίοι έβλεπαν τους παράνομους πλανόδιους να τους παίρνουν κυριολεκτικά τη «μπουκιά» από το στόμα.   
   Η οικονομική κρίση, η χαμηλή οικονομική δυνατότητα των τουριστών για αγορές και τα τεράστια έξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δημιουργούσαν ήδη τόσα πολλά προβλήματα στους καταστηματάρχες της πλατείας της Λευκάδας, ώστε δεν μπορούσαν να ανεχτούν το «κερασάκι» στην τούρτα που ήταν η άσκηση του παραεμπορίου κυριολεκτικά μπροστά στην πόρτα τους.

   Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας αντιμετωπίστηκε με επευφημίες και χειροκροτήματα, όχι μόνο από τους επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης, αλλά και από τους παρευρισκόμενους στο χώρο της πλατείας, οι οποίοι έβλεπαν άκρως ενοχλημένοι το «μεγαλείο» της παρανομίας ορισμένων ημεδαπών και κάποιων παράνομων μεταναστών που, με περίσσιο θράσος, προσπαθούσαν να πουλήσουν «καθρεφτάκια» στους… ιθαγενείς, παρακάμπτοντας κάθε έννοια της έννομης τάξης.  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger