Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Θοδωρής Σολδάτος: Καλωσορίζω λοιπόν την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Λευκάδας, στο πρόσωπο του πολιτικού μηχανικού κ. Βασίλη Αραβανή.


            Η Νέα Δημοκρατία, αφουγκράζεται το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία  για την επιλογή των υποψηφίων, ενόψει των επικείμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,
            Το προβάδισμα, έχουν πρόσωπα με αξιόλογη επαγγελματική πορεία, χωρίς κομματικές «επετηρίδες» και με διάθεση προσφοράς στα κοινά.

            Καλωσορίζω λοιπόν την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Λευκάδας, στο πρόσωπο του πολιτικού μηχανικού κ. Βασίλη Αραβανή.
            Η κάθοδος του τεχνοκράτη, ανθρώπου της αγοράς και επιτυχημένου οικογενειάρχη Βασίλη Αραβανή, προκαλεί αυτοπεποίθηση και δημιουργεί στέρεη αφετηρία, για όσους αναζητούν το ξεχωριστό στο νησί μας.
            Εύχομαι στον κύριο Αραβανή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια του.

Θοδωρής Σολδάτος

Share this article :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2014 στις 10:59 π.μ.

Βρε βρε την παρέα απο τα παλιά!!! Οι καλές "συμπριες" δεν διακόπτονται! Βρε παιδια, βρε σεις, και μαζι βαρίδια του παρελθόντος έχετε και μια παρέα είσαστε και αλληλουποστηριζεστε. Χανοι ειμαστε? εσείς θα μας προβάλλετε, όλοι η παρέα μαζι, αν είναι Καλος ο υποψήφιος στα επαγγελματικά του, στην προσφορά που εχει επιδείξει μεχρι τωρα (οχι στα κοινά), στο οτι δεν ανήκει σε κομματική παράταξη (εδω γελάμε πολυ)? όλοι γνωρισζομαστε στον μικρό ετούτο τόπο. Ποιος εχει βαρίδια (και τί είδους) και ποιος εχει λιγότερα, ποιοι ειναι απο κεφαλοχώρια, ποιοι μπουρανελοι και ποιοι χωριάτες, ποιος δεν χρωστά και ποιος χρωστά, ποιος ανήκει που και που δεν ανήκει, ποιος δούλεψε και ποιος δεν δούλεψε, ποιος εχει φίλους και ποιους! Αμάν ποια τί μας περνάτε. Εΐ στη Λευκαδα ζούμε και τιμούμε.

στο lefkada.at βρήκα την δήλωση του κ Σολδατου θεοδωρου που αφορά την Υποστηριξη που παρέχει στον κ Βαςιλη Αραβανη έχοντας πάνω αριστερά το έμβλημα της ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, το μόνο που μπορω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2014 στις 4:41 μ.μ.

Ο κ Αραβανής από ποιον ορίστηκε υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας, με ποια απόφαση, από ποιο όργανο, τοπικό ή κεντρικό της Ν.Δ. πήρε το χρίσμα? Από ότι γνωρίζομε από κανένα. Γιατί κανένα όργανο δεν έχει ασχοληθεί. Άλλωστε ο Γραμματέας του κόμματος κ Παπαμιμίκος σε δηλώσεις του έχει τονίσει πώς η Ν.Δ. δεν δίνει χρίσματα.
Μήπως ο κ Αραβανής είναι το αποτέλεσμα της αγωνιώδους πεντάμηνης προσπάθειας που κατέβαλε μια γνωστή ομάδα ανθρώπων να βρουν τον δικό τους υποψήφιο για να κοντράρουν άλλον υποψήφιο?

Δημοσίευση σχολίου


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger