Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Νέος πρόεδρος για τον Τηλυκράτη και ευχαριστήρια επιστολή.

                    
Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι με την μεγάλη σε όγκο συμμετοχή τους, στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΔΣ, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για το ιστορικό σωματείο του Τηλυκράτη.
Ελπίζουμε ως νέα Διοίκηση να φανούμε αντάξιοι των μεγάλων προσδοκιών που δημιουργούνται, και να
βοηθήσουμε κατά την διάρκεια της θητείας μας, σταδιακά, στην δημιουργία μιας μεγάλης και βιώσιμης ομάδας, σε όλα τα επίπεδα.
Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια, που πρωταρχικό στόχο έχει την γενικότερη πρόοδο του Λευκαδίτικου ποδοσφαίρου, ελπίζουμε στην στήριξη όλων σας.


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 19-03-2014 ήλθε σε συνεδρίαση, το νεοεκλεγέν ενδεκαμελές ΔΣ του Α.Σ. Τηλυκράτη, και κατόπιν ομόφωνης απόφασης συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Βαγενάς Γεώργιος   Πρόεδρος
Βλάχος Τριαντάφυλλος   Αντιπρόεδρος
Καρτάνος Χριστόφορος   Ταμίας
Γληγόρης Νικόλαος   Γενικός Γαμματέας
Βλάχος Νικόλαος Αναπληρωτής   Γεν.Γραμματέας
Τετράδης Πάνος   Γενικός Έφορος υλικού
Γράψας Γεώργιος  Γενικός Αρχηγός
Βλάχος Ζώης Μέλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων)
Κατωπόδης Νικόλαος   μέλος
Κατωπόδης Ευστάθιος  μέλος
Κορφιάτης Αναστάσιος μέλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων).
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger