Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τηλεφωνική ΦΑΡΣΑ Στέφανου Χίου στην εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη! Παρουσιάζεται ως Παναγιωτόπουλος, ψηφοφόρος των Ανεξάρτητων και ζητάει ΔΙΟΡΙΣΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές απείρου κάλλους έζησε χθες το διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.
Ο Στέφανος Χίος μετά τις αποκαλύψεις με τις καταγγελίες για τους διορισμούς τόσο των  συνεργατών όσο και της κόρης της κυρίας Χρυσοβελώνης, εκπροσώπου τύπου των ΑΝ.ΕΛ, έκανε φάρσα στην πρώην βουλευτίνα του κόμματους του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να ζητήσει διορισμό και δουλειά.
“Είδα δυο τρεις διορισμούς στο διαδίκτυο υπάρχει καμία πιθανότητα και για εμάς; - Απευθυνθείτε
στον υπουργό απάντησε χαμογελώντας η κ.Χρυσοβελώνη. ”
“Με ευθύνη και υπογραφή του υπουργού διορίστηκαν όσοι διορίστηκαν. Απευθυνθείτε στον υπουργό Άμυνας που κάνει τις τοποθετήσεις…”






ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΚΙΟΣΑ ΣΤΟ Υ.ΕΘ.Α – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δημοσιεύθηκε: 22/04/2015 22:42
xrisoveloni

Ακόμη μια σοβαρότατη καταγγελία έφτασε στα “συρτάρια” του “Μakeleio.gr” για την κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη πρώην βουλευτίνα Ν.Μαγνησίας και νυν εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ
“Εκτός από την κόρη της Μιχαέλα Παπαδοπούλου και την ιδιαιτέρα της Βαλσαμή Κορομηλά, διόρισε στο Πεντάγωνο και τη Μαρία Πολυμέρου,
γραμματέα της στο Βόλο!
Πρόκειται για άτομο που βρίσκεται μόνιμα στο πολιτικό της γραφείο,  στη Μαγνησία κι όχι βέβαια για κάποια που δουλεύει στη Αθήνα… Απλά η Χρυσοβελώνη είναι εκείνη που (μας) δουλευει.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ
polimerou

 Εδω σημειώνω κάτι πολύ σημαντικό και γνωστό στους Βολιώτες: κανένα από τα 3 ρουσφέτια της Χρυσοβελώνη δεν δουλεύει πραγματικά στο Πεντάγωνο!
Εκτός απο τη Πολυμέρου που ζει μόνιμα στο Βόλο, η άλλη γραμματέας της Χρυσοβελώνη η Κορομηλά εμφανίζεται και επισήμως σαν “επιστημονική συνεργάτης” της Χρυσοβελώνη εκπροσωπόντας την μάλιστα και σε συναντήσεις, πάντα εκτός Πενταγώνου…
ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
“ Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή είχαν την Μ. Τετάρτη εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Βόλου, στην οποία συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με τα πρόστιμα που επέβαλε το ΙΚΑ στου συλλόγους για ανασφάλιστη εργασία των προπονητών.
Στη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη» κ. Γιάννης Ξάνθης, η εκπρόσωπος του ΟΕΑ/ΝΑΒ έφορος κολύμβησης κ. Ηλέκτρα Μανουσάκη, παρουσία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και κας Δανάης Τζήκα, καθώς και της επιστημονικής συνεργάτιδας της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, κ. Κορομηλά.”
Τέλος η κόρη της Μιχαέλα ποτέ δεν δούλεψε σε καμιά από τις θέσεις – αργομισθίες που την έβαλε η μαμά μέσω Καμμένου. Ούτε τώρα αλλά ούτε κι όταν πρωτοδιορίστηκε στη Βουλή δεν δούλεψε το μισθό του δημοσίου. Ολη αυτή τη περίοδο δικηγορούσε κανονικά στο Βόλο.  http://www.dsvolos.gr/umember?mmid=394
και παράλληλα τσέπωνε τζάμπα χρήμα απ΄το δημόσιο. Πάντα ελέω μαμάς και βέβαια Καμμένου.
 Οπως λέει και το τραγούδι “θα’θελα να’χα 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά”. Το 4ο έρχεται!
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger