Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ζωντανεύει ξανά το Τμήμα Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων



Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών της Δ.Ε. του Ιδρύματος, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας άρχισε και πάλι να δέχεται νέους φοιτητές. Με τη νέα ονομασία του μάλιστα, ως Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, εκσυγχρονίζει το πρόγραμμα σπουδών του και οι πτυχιούχοι του θα έχουν
καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές.
            Στο τέλος της μεγάλης διαδρομής μέχρι την επιτυχή κατάληξη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή: την Επιτροπή Στήριξης του Ιδρύματος με τους Γ. Αρσένη, Δ. Βώρο, Δ. Ζήβα, Γ. Μεταξά και Σ. Φλογαΐτη, τους Καθηγητές και τους φοιτητές του Ιδρύματός μας, τους αιρετούς άρχοντες ολόκληρης της Περιφέρειας και βέβαια της Κεφαλονιάς, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό της κ. Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος σε κρίσιμες ώρες της προσπάθειάς μας παρενέβη αποτελεσματικά.
            Οι Κασσάνδρες της καταστροφής δεν δικαιώθηκαν και έτσι σήμερα το Ίδρυμά μας, αφού πέρασε τη δοκιμασία του Σχεδίου Αθηνά, βγαίνει ενισχυμένο, καθώς έχει πλέον τρία σημαντικά Τμήματα στην έδρα του, την Κεφαλονιά, και από ένα Τμήμα με δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger