Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στα αζήτητα το τελευταίο οικόπεδο-φιλέτο του Αριστοτέλη Ωνάση


Την ώρα που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση κάνει σύμφωνα με τα ξένα μέσα επενδύσεις σε... άλογα, ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου και παππού της, έχει βγει στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα.
 
Πρόκειται για ένα οικόπεδο-φιλέτο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.
 
Στο ακίνητο αυτό υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένα από τα σπίτια της οικογένειας Ωνάση, το οποίο δυστυχώς γκρεμίστηκε από τον επόμενο ιδιοκτήτη του και μαζί του χάθηκαν μνήμες του πιο διάσημου Έλληνα ανά τον κόσμο, του Αριστοτέλη Ωνάση.
 
Το οικόπεδο πουλήθηκε από την εγγονή του, Αθηνά, πριν από μια πενταετία, άλλαξε δύο φορές χέρια για να καταλήξει σήμερα να πωλείται εκ νέου μέσω της εταιρείας ακινήτων Sotheby’s International Realty, η οποία δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες πολυτελών και ακριβών ακινήτων.
 
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ο επικεφαλής της εταιρείας, Παναγιώτης Φαρμάκης, τονίζει ότι ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν έχει βρει αγοραστή είναι το υψηλό τίμημα.Συγκεκριμένα, ζητούνται 12,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περί τα 3,5 εκατ. το στρέμμα.
 
Στο οικόπεδο, όμως, που βρίσκεται πέντε λεπτά από την παραλία, μπορεί να κτιστούν περί τα 1.800 τ. μ. χωρίς τα υπόγεια, ενώ, όπως αναφέρεται στην αγγελία, ο αγοραστής της γης θα πάρει ως δώρο και ένα αδημοσίευτο λεύκωμα με προσωπικές φωτογραφίες του Ωνάση και της οικογένειας του.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger