Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Αναδημοσίευση απο Lefkas News φύλλο:174
 
Με την επιμέλεια του Νίκου Γληγόρη
 
Με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής μπορεί να μην άλλαξε τίποτα στην κορυφή της βαθμολογίας, στην ουρά όμως άρχισαν να συνωστίζονται επικίνδυνα οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος.
Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ πέρασε και από την καυτή έδρα του Ωρωπού με 4-0, χωρίς να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που συνήθιζε τελευταία.
Οι φιλοξενούμενοι του Άγγελου Μπέκα είχαν σε κακή μέρα κάποια από τα βασικά ατού της ομάδας, αλλά ο αρχηγός Κτενάς και ο έμπειρος Ιασωνίδης έπαιξαν και για τους συμπαίκτες τους.
Κοντά τους σε απόδοση βρέθηκε τόσο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουρδούβαλη και Λάμπρου Καταγή που έδειξαν απροσπέλαστοι, αν και είχαν αυτή τη φορά αρκετή δουλειά, όσο και ο βραχύσωμος Γιώργος Ορφανός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Σκιαδάς ξεσκούριασε λίγο επιτέλους αφού χρειάσθηκε σε κάποιες περιπτώσεις να επεμβεί σωτήρια.
Αγωνιστικά τώρα ο Τηλυκράτης, μπήκε και πάλι δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο, δημιούργησε καταστάσεις στην εστία του Κώτση, ενώ προηγήθηκε νωρίς στο 10΄με γκολ ποίημα του Ορφανού, ο οποίος με έξυπνο σουτ εκτός περιοχής κρέμασε τον τερματοφύλακα που βρισκόταν λίγο έξω από την εστία του.
Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν κι αυτοί με την σειρά τους με απαιτήσεις στην επίθεση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κτενάς βγήκε ωραία από δεξιά, αλλά η σέντρα που επιχείρησε σταμάτησε σε απλωμένο χέρι αμυντικού, με τον ρέφερι Αλεξανδρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα.
Ο Ιασωνίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη.
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια ρίσκαραν παίζοντας πιο επιθετικά κι αφού δεν κατάφεραν να μειώσουν, δέχθηκαν στο τέλος άλλα δύο γκολ με δυνατά σουτ του Γιάννη Γεωργάκη στο 78΄και του Γιώργου Σταύρου στο 85΄.
Ο κόουτς Βαγγέλης Φίτζος των γηπεδούχων, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μαν του μαν για την εξουδετέρωση του Κώστα Δημουλιά.
Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ με αντίπαλο τον Αμβρακικό πέτυχε καθαρή νίκη με 2-0 με την απόδοσή του να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Ο κόουτς Κατηφόρης συνέχισε το roteison δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς παίχτες να αποκτήσουν εμπειρίες, ενώ παράλληλα να ξεκουραστούν και κάποιοι βασικοί.
Ο πρώην παίχτης του Αμβρακικού Αλέξανδρος Κολοβός στο 7΄πέτυχε το 1-0 με κοντινή προβολή, αφού είχε προηγηθεί διπλή επέμβαση του γκολκίπερ Παχή σε σουτ των Χασακή και Κοκόλη.
Το 2-0 έγινε στο 72΄ από τον Μπάμπη Κοκόλη, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον τερματοφύλακα της Βόνιτσας.
Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ οι παίχτες του Άρη Φερεντίνου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν απειλητικοί για την εστία του Μπάμπη.
Όλα πήγαν στραβά για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, στο εντός έδρας ματς με την ουραγό ομάδα της Παλαίρου, η οποία κατάφερε από το πουθενά να κερδίσει το τρίποντο και να βάλει τον αντίπαλό της σε περιπέτειες βαθμολογικές.
Οι παίχτες του Μπάλτσα  έχασαν σωρεία ευκαιριών και επέτρεψαν στον αντίπαλο να πετύχει τρία γκολ στις λιγοστές επισκέψεις του στην εστία του γκολκίπερ Καρφάκη.
Στο 25΄ο νεαρός Μαρίνος Μπάλτσας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 0-1.
Με αντεπίθεση διαρκείας οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με 2 γκολ των Κρητικού και Φέτση στο 35΄και 39΄κι όλα έδειχναν ότι θα είχαν μια εύκολη συνέχεια.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο στόπερ Φωτεινός έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στους παίχτες του Καράμπαλη να ευστοχήσουν και να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο 2-2.
Στην επανάληψη ένα δοκάρι από κεφαλιά του Κρητικού και οι χαμένες ευκαιρίες των Φωτεινού Βαγγέλη και Φέτση, στέρησαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ, και σαν να μην τους έφθανε αυτό, λειτούργησε και ο νόμος του ποδοσφαίρου και δέχθηκαν τρίτο γκολ στο 75΄ με το οποίο δια μορφώθηκε το τελικό 2-3.
Λίγο πριν τη λήξη υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
Η ΚΑΡΥΑ πάλεψε όσο μπορούσε στην έδρα του Απόλλωνα Πάργας, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά με 4-1, σε έναν αντίπαλο που έδειξε ανωτερότητα.
Το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του Σπύρου Βλάχου ήταν να πετύχουν στο 75΄το γκολ της τιμής με τον χαλκέντερο Γιώργο Γιαπλέ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ταξίδεψε με έντεκα μόνο παίχτες στην Σινώπη κι όσο άντεχε από δυνάμεις κόντραρε τον αντίπαλο.
Τελικά υπέκυψε με 3-0 με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε όλο τον αγώνα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger