Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σωματείο Αποκατάστασης Ιστορικής Μνήμης «ο Μνήμων» ΛευκάδαςΣτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αποκατάστασης της Ιστορικής Μνήμης «ο Μνήμων» Λευκάδας εκλέχθηκε μετά από διαλογική συζήτηση και δημιουργικό προβληματισμό νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα κοινή συναινέσει ως παρακάτω: Πρόεδρος: Φίλιππος Καράμπαλης, Αντιπρόεδρος: Θεοφάνης Πάκος, Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Πισπιρίγκος, Ειδικός Γραμματέας: ΧρήστοςΡομποτής, Ταμίας:
Διονυσία Σούνδια, Μέλη: Κατερίνα Βανδώρου, Ελευθερία Κοψιδά, ΘεόδωροςΛάζαρης, Κωνσταντίνος Ροντογιάννης. Αναπληρωματικά μέλη: ΕυρυβιάδηςΚαράμπαλης, Κωνσταντίνος Μεσσήνης.
To νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το καταστατικό του «Μνήμονα» και να εργαστεί προς την επίτευξη των σκοπών του Σωματείου, όπως την προαγωγή και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης προσώπων, τόπων και συμβάντων που συνδέονται διαχρονικά με την κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ιστορία του νησιού της Λευκάδας, καθώς και την ενίσχυση και προαγωγή της διδασκαλίας της τοπικής ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η συγκρότηση,  ο εξοπλισμός και η λειτουργία του Μουσείου Πολιτικών Κρατουμένων των Φυλακών Λευκάδας εντός χώρου των Δικαστηρίων Λευκάδας, που έχει παραχωρηθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Καλούνται οι επιζώντες πολιτικοί κρατούμενοι των Φυλακών Λευκάδας, φορείς και πολίτες της Λευκάδας να ενισχύσουν την όλη προσπάθεια.
Email επικοινωνίας: saim.mnimon@yahoo.gr
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φίλιππος Καράμπαλης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger