Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φίλιππου Σκληρόυ

 
  Νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου Λευκάδας για τη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, στις Δημοτικές Εκλογές και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με το Συνδυασμό "Μαζί για τη Λευκάδα μας". Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου, της εκλογικής περιφέρεια Απολλωνίων όπου και εκλέγομαι, για την τιμή που μου έκαναν ψηφίζοντάς με. Είναι για 'μένα ικανοποίηση, αλλά πάνω από όλα, ευθύνη και καθήκον.
   Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον ηθικό, δίκαιο, έντιμο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε. 
Στόχος μου, για τη θητεία μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, είναι να αγωνιστώ, όπως το έκανα μέχρι και σήμερα, από άλλες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και εργατικότητα μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους  του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με όλους τους φορείς του νησιού μας, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
    Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λευκάδας και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πιστεύοντας σε μια γόνιμη και παραγωγική για τον τόπο μας συνεργασία. Εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των αναγκών του Δήμου μας.
    Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, έτσι ώστε να δώσουμε στη περιοχή μας, ένα καλύτερο μέλλον. 

                                                                                                Με εκτίμηση
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger