Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εξαιρετική παρουσία του ΑΣΛ Φίλανδρος σε Ιωάννινα και Ναύπλιο την Κυριακή 23/3/2014.

Ακόμα μία φορά συνδυασμός Ναύπλιο και Ιωάννινα...
Πολυπληθής ήταν η παρουσία Φίλανδρου και στους δύο αγώνες. Συγκεκριμένα με ένα πούλμαν σε κάθε εκδήλωση έλαβε μέρος ο σύλλογος ο οποίος και στις δύο παρουσίες του κατάφερε να καταπλήξει με την δυναμική του παρουσία.
Στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου και στους παράλληλους αγώνες Ημιμαραθωνίου και 5χλμ έλαβαν μέρος συνολικά  23 αθλητές. Τρεις αθλητές συμμετείχαν στον Μαραθώνιο με
πρώτο αθλητή της αποστολής τον Ιωάννη Καραμποΐκη με χρόνο 3.11''58'', έξι αθλητές τερμάτισαν στον ημιμαραθώνιο με πρώτο αθλητή του Φίλανδρου τον Μιχάλη Κονιδάρη με χρόνο 1.42'14'' ενώ στα 5χλμ η παρουσία 12 αθλητών έκλεισε την αθλητική ομάδα. Άλλοι τόσοι σε αριθμό φίλοι, εκδρομείς και υποστηρικτές της προσπάθειας ακολούθησαν τον σύλλογο ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια όσων έτρεξαν αλλά και διασκεδάζοντας σε ένα γιορτινό πραγματικά Ναύπλιο.
Στα Ιωάννινα και πιο συγκεκριμένα στην 8η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου για παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών βρέθηκαν οι Ακαδημίες του Φίλανδρου μαζί με γονείς. Πιο συγκεκριμένα 35 μικροί αθλητές μας συναγωνίστηκαν με άλλα 650 παιδιά της αγωνιστικής μας περιφέρειας από 16 συλλόγους και κατάφεραν να αποσπάσουν δύο πολύτιμες νίκες. Ένα χρυσό μετάλλιο στα 50μ. Μίνι Παμπαίδων για τον Κουβάτση Νικόλαο και ένα χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4χ50μ Μίνι Παμπαίδων στην οποία συμμετείχαν ο Κουβάτσης Νικόλαος, Κοψιδάς Ευάγγελος, Σκλαβενίτης Ευάγγελος και Μοσχονάς Χαράλαμπος. Να ευχηθούμε πάντα τέτοια αλλά και υγιή συνέχεια.
Να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Express Market Υιοι Κων. Κατωπόδη ΑΕ για την ευγενική χορηγεία των νερών, χυμών αλλά και φρούτων της εκδρομής των Ακαδημιών.

εκ του ΔΣ

ΑΣΛ Φίλανδρος


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger