Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ- Γυμνασμένα, χαρούμενα, πειθαρχημένα παιδιά (βίντεο)



Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Με τον παιδικό τους ενθουσιασμό, τα λαμπερά χαμόγελα και την χαρά της συμμετοχής των παιδιών-νεαρών αθλητών και αθλητριών, πλημμύρησε το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, στην Περαία, επί δύο ημέρες (Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαρτίου).
Δυο μέρες επιτυχιών στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
όλων των επιπέδων Β΄& Δ΄ Περιφέρειας (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Κέρκυρα).
Οι πρωτεργάτες της άψογης διοργάνωσης ήταν η Ε.Γ.Ο., το ΔΥΠΠΑΚΥΘ και ο ΓΟ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, που γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυση του.

Συμμετείχαν:
    
 ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΜΠΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΓΣΝΘ ΑΝΕΜΟΣ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ,ΑΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΓΑΣ ΦΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΡΜΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΣΕΑΓ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΓΣΕΓ   ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΓΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ,  ΑΟ ΠΑΛΜΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ και ΓΟ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ
με  περ. 200 αθλητές και αθλήτριες.

Το καινοτόμο (φέτος) με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι πως έδωσε την ευκαιρία και δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών των συλλόγων να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής, τη γνωριμία με αθλητές από την περιφέρεια τους και τη διάκριση τους σε ένα επίσημο πρωτάθλημα της ΕΓΟ.
 Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής. Παρευρέθησαν οι κ.κ Αθανάσιος Βασιλειάδης (Πρόεδρος της ΕΓΟ), Λάμπρος Κωνσταντής (Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), Σπύρος Καραμάνης (υπεύθυνος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ της ΕΓΟ), Παναγιώτης Τροκάνας (Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥ) και η κα Ειρήνη Μανδραβέλη (υπεύθυνη Ρυθμικής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.).
Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΕΓΟ και οι αθλητές και αθλήτριες του 5ου αγωνιστικού επιπέδου θα ξανασυναντηθούν στις τελικές φάσεις της κατηγορίας τους.
Τέλος ο ΓΟ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ευχαριστεί θερμά και μέσω του (υπο)γράφοντος, όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και τους πολλούς γονείς των αθλητών και αθλητριών που συνέδραμαν στην επιτυχή διοργάνωσή τους.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο, πατώντας ΕΔΩ







  







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger