Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σάββατο 23 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι 5οι Ιόνιοι αγώνες στίβου , που συνδιοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με το Δήμο Λευκάδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Δελτίο Τύπου του Γυμναστικού για τους Ιόνιους Αγώνες Στίβου
Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι  5οι Ιόνιοι αγώνες στίβου , που συνδιοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με το Δήμο Λευκάδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.
Στους αγώνες συμμετείχαν 15 σύλλογοι με περίπου 250 αθλητές, αριθμός  μειωμένος σε σχέση με προηγούμενους  αγώνες, μιας και φέτος έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια με βασικότερο την οικονομική δυσπραγία που ταλαιπωρεί τους συλλόγους του στίβου, μετά την ανακοίνωση
μεγάλων περικοπών της Πολιτείας προς το ΣΕΓΑΣ και κατ’ επέκταση προς τους συλλόγους.
Αρνητικός επίσης παράγοντας  ήταν η διεξαγωγή Προαγωγικών και Πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και οι εξετάσεις γλωσσομάθειας που γινόταν το ίδιο Σαββατοκύριακο σε όλη την περιοχή, γεγονός που ανάγκασε τους συλλόγους να λάβουν μέρος με πολύ λιγότερους αθλητές.  Οργανωτικά  όλα κύλησαν άψογα με τους κριτές και τους εθελοντές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Τα δυνατά σημεία των αγώνων ήταν η κούρσα των 100μ που συμμετείχαν ο «δικός» μας Κων/νος Μπρατζουκάκης και ο πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Σταματελόπουλος, η συμμετοχή του Παναγιώτη Σταύρακα στο άλμα εις μήκος, αλλά και η μεγάλη κόντρα των τριών κοριτσιών με τις καλύτερες  επιδόσεις  στην Ελλάδα στο ύψος στην κατηγορία Πανκορασίδων, δηλαδή οι Δόση Παναγιώτα του ΑΟ Κερκύρας, Παδιώτη Αλίκη του ΑΟ Σπάρτακος Ιωαννίνων και η Ιωακειμίδου Γεωργιάννα του ΓΣ Λευκάδας.
Στα θετικά για το σύλλογό μας ήταν το νέο ατομικό ρεκόρ που σημείωσε η Θάλεια Ζακυνθινού στα 100μ με εμπόδια με χρόνο 16’’ 65, η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου στα 80μ με εμπόδια με χρόνο 13’’ 27, ο Κων/νος Ζαμπέλης στο μήκος με 5,55μ και η Νεφέλη Φίλιππα με 28,90μ στον ακοντισμό.  
Η  Πηνελόπη Λογοθέτη  πέτυχε επίδοση 11,00μ στο τριπλούν και προκρίνεται  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων καθώς και ο Δημήτρης Μπουρσινός  που με 18’’ 34 στα 150μ, παίρνει κι αυτός πρόκριση στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Πανκορασίδων.    
Για την ιστορία, τα μετάλλια κατανεμήθηκαν ως εξής:

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΧΡΥΣΑ
ΑΡΓΥΡΑ
ΧΑΛΚΙΝΑ
ΣΥΝΟΛΟ
1
Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
13
5
3
21
2
ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
3
5
7
15
3
Γ.Ε ΑΓΡΙΝΙΟΥ
4
5
2
11
4
ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ
2
3
4
9
5
Α.Ο ΠΡΕΒΕΖΑΣ
3
3

6
6
ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3
1
2
6
7
ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80
2
1

3
8
Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

2

2
9
ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
2


2
10
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
1


1
11
Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
1


1
12
Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1


1
13
ΑΟ ΠΕΛΟΨ
1


1
14
ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

1

1
15
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


1
1
               *Δεν περιλαμβάνεται η κατηγορία ΜΙΝΙ
Για το ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας



































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger