Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από 03 έως και 06 Ιουλίου 2014, και ημέρες από Πέμπτη έως και Κυριακή, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ η ομάδα μας διοργανώνει ποδοσφαιρικό camp, με την συμμετοχή παιχτών ηλικίας από 14 έως 18 ετών (γεννηθέντες 1997 έως 2000).
Σκοπός του ανωτέρω camp είναι να βρεθούν νέοι παίχτες, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα τμήματα της ομάδας μας ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ η επιλογή τους θα γίνει από το προπονητικό μας team, το οποίο θα έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης.
Η έναρξη του camp θα γίνει την Πέμπτη 03 Ιουλίου και ώρα 17:00 μ.μ., στο στάδιο Λευκάδας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972291309.

                                                                                        Λευκάδα    16-06-2014


Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger