Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων


Ζητείται υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Λευκάδας και προσωπικό σε ξενοδοχεία
Διοικητικός υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Λευκάδας, εξειδικευμένο προσωπικό σε ξενοδοχειακές μονάδες, σερβιτόροι για επιχειρήσεις εστίασης και γυμναστές είναι ορισμένες από τις ειδικότητες που ζητούνται στη Λευκάδα και στην Πρέβεζα. Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας παρουσιάζονται στον πίνακα που δημοσιοποίησε η «Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων» της Equal Society έπειτα από την καθιερωμένη εβδομαδιαία έρευνα που διενήργησε.
Συνολικά αυτή την εβδομάδα (15/7 έως 22/7/2013) προσφέρονται πάνω από 30 ενεργές θέσεις
εργασίας σε τοπικές επιχειρήσεις, κυρίως εποχικού ενδιαφέροντος. Αφορούν ειδικότητες όπως γυμναστές, πωλητές, ρεσεψιονίστ, σερβιτόρους, καθαρίστριες, κομμωτές, καμαριέρες, προσωπικό κουζίνας,  μπουφέ, μπαρ, υπαλλήλους γραφείου κ.α. Σε ορισμένες από τις παραπάνω ειδικότητες οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, ενώ υπολογίζεται ως πρόσθετο προσόν και η γνώση γερμανικών.
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 22/07 συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για εξειδικευμένες θέσεις επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση ανάθεσης διδακτικού έργου. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.teiion.gr .
Την ίδια ώρα το  Επιμελητήριο Λευκάδας εξακολουθεί να καλεί ανέργους που προέρχονται από επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, συντήρησης και εμπορίας αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών για να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Απαραίτητη είναι η κάρτα ανεργίας. Πληροφορίες στο 26450-22384.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι η προσπάθειας μας έχει μετρήσιμα αποτελέσματα» δήλωσε ο Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος της Equal Society. «Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα δέκα από τις θέσεις εργασίας που ήταν αναρτημένες στους πίνακες μας καλύφθηκαν από ανέργους, που είτε επισκέφθηκαν τη «Δομή», είτε ενημερώθηκαν από τον Τοπικό Τύπο. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις προσφέρει εργασία σε 10 οικογένειες!».
Η Equal Society επιδιώκει την καλύτερη δυνατή προβολή των θέσεων εργασίας μέσα από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και από το γραφείο μας στη Λευκάδα, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.equalsociety.gr και του www.zhteitai.gr

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: equallefkada@gmail.com ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger