Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιμελητήριο Λευκάδας Εκπτωτική Κάρτα Επιμελητηρίου

Επιμελητήριο Λευκάδας  
Εκπτωτική Κάρτα Επιμελητηρίου
Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι πρόκειται να προβεί στην δημιουργία εκπτωτικής κάρτας, της οποίας δικαιούχοι θα είναι τόσο τα ίδια τα μέλη του φορέα όσο και ΑΜΕΑ αλλά και μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Λευκάδας – Βόνιτσας. 

Για το λόγο αυτό καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να γνωστοποιήσουν στο φορέα κατά πόσο επιθυμούν να προσφέρουν έκπτωση στους κατόχους της παραπάνω κάρτας. Επισημαίνεται ότι εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης το ποσοστό της έκπτωσης που προτίθεται να παράσχει, το οποίο ωστόσο θα πρέπει να γνωστοποιηθεί στην υπηρεσία μας.
Η έκπτωση αφορά κάθε είδους επιχείρηση (είδη τροφίμων, ένδυσης, υπόδησης, εστιατόρια, καφετέριες – μπαρ, κτλ). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας (τηλέφωνο επικοινωνίας 2645022384, αρμόδια υπάλληλος Δήμητρα Κρητικού).

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger