Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΙ ΑΝΕΛ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ:
Οι Ελληνες δε πρεπει να ξεχασουν οτι εκαναν βολτα με το αμαξι η τα ποδια και κινδυνευαν να πανε φυλακη για ελαχιστο χρεος στο Δημόσιο,αν γινοταν ελεγχος! Να θυμουνται οτι οι 100 δόσεις για 1.000.000 και πλεον Ελληνες εγιναν με μονομερη ενεργεια της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και θα τη παρουν πισω οι ευλογημενοι του μνημονιουαν αεπανακαμψουν.
Οτι300000συμπολιτες μας πηραν ρευμα και δε ζουν στο σκοταδι που θα εξασφαλιστει με Μειμαρακη Ποταμη Πασοκ ξανα στη κυβερνηση. 2500 εκπαιδευτικοι ξαναγυρισαν στα σχολεια, καταργηθηκε η αξιολογηση που σκοπο αντι τη βελτιωση ειχε την απόλυση και τη φτωχεια. Να μη ξεχασουν οτι το 5ευρο θα επανελθει στα νοσοκομεία αν κανουμε το λαθος κι επιβραβευσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ.Να θυμομαστε οτι η λιστα Λαγκαρντ και αλλες λιστες ανοιξαν μονο με ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κι οι Χριστοφορακοι και Παπασταυροι κυκλοφορουν ελευθεροι προστατευομενοι απο τ αφεντικα τους. Με Συριζα ΑΝΕΛ θα πανε φυλακη και θα δημευθυουν οι περιουσιες τους. Να θυμούνται οι στρατιωτικοι οτι χαρις στον Καμμενο δεν απολυθηκαν 5000 ΕΠΟΠ και υπαξιωματικοι και με Μειμερακηδες κλπ θα ειναι διαρκως υπ ατμο!
Πολλα πολλα ακομα θα μπορουσαμε να πουμε.
Για το ηθος ασκησης της διακυβερνησης της χωρας απο τον Βοριδη, το Σαμαρα , τον Γεωργιαδη μεχρι την απόλυτη προστασια των διαπλεκομενων καναλιων που δεν πληρωσαν δραχμη απο τα χρωστουμενα και τους φορους παρα μονο επι Τσιπρα Καμμενου.
Αν δε θελουμε να συγκαλυφθει η διαφθορα στη χωρα αυριο ξερουμε τι να κανουμε. Με τη ψηφο μας δε δινουμε αφεση αμαρτιων για τα συσσωρευμενα δεινα 40 ετων κι δεν συγκαλυπτουμε την διαπλοκη. Η αυριανη αποφαση θα επηρρεασει οχι μονο εμας αλλα και την πορεια της Ευρωπης και την διαλυση των πολιτικων λιτοτητας της συμμορίας του Σόιμπλε.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. Μπορει να σας πικραναμε αλλά εχετε λογικη και ξερετε οτι δινατε πολλαπλες ευκαιριες επι 40 ετη στο διφθαρμενο παλιο πολιτικο συστημα. Νομιζω οτι αξιζει και 1 και 2 ευκαιριες η απελθουσα κυβερνηση των 6 ΜΗΝΩΝ ωστε να κυβερνησει τη χωρα σε συνθηκες καποιας ομαλοτητας.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger