Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνέντευξη του υπ. βουλευτού ΑΘ.ΚΑΒΒΑΔΑ στην εφημερίδα «Lefkas News»

« Μετά τις εκλογές δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι, πράσινοι και ροζ. Υπάρχουν μόνο Λευκαδίτες.Και γι’ αυτούς πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών μας.» 
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών που θα γίνουν  την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Καλούμαστε ακόμη μια φορά στις κάλπεις, για την ακρίβεια είναι  η τρίτη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που ο ελληνικός λαός με την ψήφο του πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας. Στο σημερινό μας φύλλο φιλοξενούμε τη συνένετευξη του επικεφαλής της λίστας της Νέας Δημοκρατίας κου Αθανάσιου Καββαδά .
Κύριε Καββαδά, πιστεύετε ότι η θητεία σας στην τοπική αυτοδιοίκηση,  η πείρα και η γνώση που αποκομίσατε από αυτή είναι επαρκή εφόδια, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στα καθήκοντα του βουλευτή του Νομού;
Από την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση απέκτησα  βαθειά γνώση των προβλημάτων του νησιού και των δυσκολιών για την αντιμετώπισή τους. Η γνώση αυτή και η εμπειρία, βοηθούν αν μη τα άλλο να έχω ξεκάθαρη άποψη για το πώς μπορούν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος. Από κει και πέρα εφόδια συγκεντρώνει ο καθένας μας μέσα από καθημερινή προσπάθεια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής εφόσον έχει τη διάθεση.  Και πιστέψτε με αυτό προσπαθώ και κάνω καθημερινά. Να αποκτώ εφόδια. 
Υπήρξε σύμπνοια και κοινή συμπόρευση  των τοπικών στελεχών και παραγόντων της παράταξης προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα ;

Όλα τα στελέχη της τοπικής ΝΔ συμμετείχαν σε αυτή τη δύσκολη μάχη της παράταξης. Ο καθένας με τον τρόπο του. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τα στελέχη αλλά και όλους τους φίλους και τους εργάτες της παράταξης που βρέθηκαν μαζί μας και στήριξαν την προσπάθεια τη δική μου, του Βασίλη Μελά και της Γεωργίας Αυγερινού.  
Έχετε περιοδεύσει  στην πόλη και σε όλα τα χωριά του Νομού. Η δραστηριότητα αυτή σας έχει φέρει πολύ κοντά στον πολίτη. Θεωρείτε ότι είναι θετική η άποψη του κόσμου στις προτάσεις που πρεσβεύει η παράταξή σας; Σας απευθύνουμε τη συγκεκριμένη ερώτηση, γιατί είναι γεγονός ότι οι συνεχείς εκλογικές διαδικασίες έχουν κουράσει τους πολίτες.

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Δεν είναι λίγο να στήνονται κάλπες 3 φορές μέσα σε ένα επτάμηνο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δε νομίζω ότι έχουμε ξεχάσει και όλα τα άλλα που  συνέβησαν. Κλειστές τράπεζες, ουρές απ΄ έξω, πάγωμα της αγοράς, πάγωμα του τουρισμού, των επιχειρήσεων, μειώσεις συντάξεων. Τα σοκ ήταν απανωτά από μια κυβέρνηση που άλλα έταξε άλλα έκανε.  Πιστεύω ωστόσο ότι ο έλληνας ψηφοφόρος έχει ωριμάσει. Αυτό έχω εισπράξει από την προεκλογική μου περιοδεία και τις επαφές μου με τον κόσμο.  Είναι έτοιμος να ακούσει την αλήθεια. Θέλει να ακούει μόνο αλήθειες. Κουράστηκε από τις υποσχέσεις και τις πλάνες.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger