Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣΘέμα: «Συγχώνευση» Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας

  Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο, σχετικά με συγχώνευση βιβλιοθηκών, που δημιουργούν σύγχυση και ανησυχία για τη Βιβλιοθήκη του τόπου μας,  
Ομόφωνα το Δ.Σ. του Ορφέα, με πρόταση του Αντιπροέδρου του, στη συνεδρίασή του της 3/6/2013 αποφασίζει :

Να διαβιβάσει το παρακάτω ψήφισμα στο Υπουργείο Παιδείας, Θ.Π.Α., στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη Βιβλιοθήκη, στα ΜΜΕ:
«Επισημαίνουμε και στηρίζουμε την αναγκαιότητα διασφάλισης λειτουργίας της Βιβλιοθήκης μας, δεδομένου ότι
Είναι η μοναδική δημόσια Βιβλιοθήκη -  φορέας πολιτισμού, στην περιοχή μας και πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου.
Το περιεχόμενό της αποτελείται από μοναδικούς ιστορικούς θησαυρούς και στεγάζεται σε ιστορικά διατηρητέο κτίριο, που αποτελεί πόλο έλξης στους πολυάριθμους επισκέπτες της Λευκάδας».Το Δ.Σ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger