Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δωρεάν Σεμινάρια Διαδικτυακής Παρουσίας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Επιμελητήριο Λευκάδας


 Δωρεάν Σεμινάρια Διαδικτυακής Παρουσίας
για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας


Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο σεμινάριο «Τα 5 βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία», το οποίο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7 2ος όροφος) τη Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 στις 19.00 μμ.
Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν στις επιχειρήσεις του Νομού, έχει διάρκεια περίπου 1 ½ ώρα και απευθύνεται ως επί το πλείστον σε επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού (αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο) με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές τους δεξιότητες και την εκπαίδευσή τους σε διαδικτυακά εργαλεία.
Επισημαίνεται ότι το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Google, με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.
Κατόπιν αυτών, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εγγραφές μπορούν να γίνουν στα γραφεία του φορέα αλλά και στο τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger