Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας Πρόσκληση Επαγγελματιών σε Συνάντηση

3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
Πρόσκληση Επαγγελματιών σε Συνάντηση

Το Επιμελητήριο Λευκάδας εν όψει της επικείμενης διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας, που θα λάβει χώρα το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου 2016, καλεί τους επαγγελματίες που ασχολούνται αφενός μεν με τις υπηρεσίες εστίασης (εστιατόρια – καφέ - ξενοδοχεία με ανάλογες επιχειρήσεις, κτλ)
αφετέρου δε με τη παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων σε προπαρασκευαστική συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 15.00.
Επισημαίνεται ότι στη συνάντηση θα παρευρεθούν εκτός από τους επαγγελματίες και εκπρόσωποι των φορέων που θα προβούν στη συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες για την παρουσία τους στην εν λόγω συνάντηση, στην οποία θα κατατεθούν απόψεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του Φεστιβάλ.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger