Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων :Απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας στη Λευκάδα..

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Δράσης 26 «Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων» και μετά το πέρας των προγραμματισμένων σεμιναρίων στη Λευκάδα και της αξιολόγησης των συμμετεχόντων, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας στους τρεις (3) πρωτεύσαντες συμμετέχοντες.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 9:30 π.μ. στις αίθουσες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Φιλοσόφων και Τζεβελέκη). Την απονομή θα συντονίσει ο Ανδρέας Βιτωράτος, επιστημονικός υπεύθυνος της Δράσης.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές της, ενώ θα γίνει αναφορά στα συμπεράσματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων και στη συμβολή τους ως προς τη συνεχή επιμόρφωση για την επαγγελματική ανάπτυξη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger