Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης»Παράταση δόθηκε ως την Πέμπτη 10.10.2013, αντί της Δευτέρας 7/10/2013 που ήταν η καταληκτική ημερομηνία, της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς
επιχειρήσεις για να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.
Όπως και σε προηγούμενη ανακοίνωση είχαμε αναφέρει, δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα.
  Η συμμετοχή (εγγραφή και δήλωση θέσεων μαθητείας) πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr. Στην ίδια ηλεκτρονική πύλη βρίσκονται αναλυτικά και οι όροι του προγράμματος. Οι μαθητείες για τον Β’ Κύκλο του προγράμματος αναμένεται να ξεκινήσουν το διάστημα από 03.12.2013 – 07.12.2013.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger