Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

βράβευση 1ου μαθητικού διαγωνισμού λογοτεχνίας


Την Τρίτη 27-01-2015 στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας έγινε η βράβευση των παιδιών που ξεχωρισαν με τα γραπτά τους,  στον 1ο μαθητικό διαγωνισμό λογοτεχνίας με θέμα " Μίλησε μου για τον κόσμο σου..." που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο "Φίλοι Δημόσιας
Βιβλιοθήκης Λευκάδας". 
Έλαβαν μέρος παιδιά όλων των ηλικιών από όλα τα σχολεία του δήμου Λευκάδας.
Το πρώτο βραβείο πήρε η Μαργέλη Παναγιώτα για το διήγημα της "Το μυστικό της Γλυκόμπαλας", το δεύτερο η Πεχλιβανίδη Ιωάννα με το ποιήμα της "Περπατώ στον δρόμο..." και το τρίτο βραβείο η Αριστιάννα Θεριανού με το διήγημα της "Το όνειρο". Όλες οι συμμετοχές ήταν ανώνυμες και κατόπιν της βράβευσης των τριών πρώτων γραπτών, ανοίχθηκε ο σχετικός φάκελος με τα στοιχεία τους. 
Ήταν μια πρώτη προσπάθεια καθιέρωσης ενός παιδικού λογοτεχνικού διαγωνισμού στο νησί μας, που στόχο είχε να προτρέψει τα παιδιά στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου και την λογοτεχνία.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger