Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ  1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προέβη σε αγορά Πινάκων Μαρκαδόρου και αναλώσιμου υλικού (μαρκαδόροι, σφουγγάρια, μελάνια). Η τοποθέτηση των νέων Πινάκων και η αποθήκευση των παλαιών έγινε εξ ολοκλήρου από τον Σύλλογο σε όλες τις τάξεις του σχολείου.


Επίσης το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 μετά από αίτημα μας προς τον Δήμο Λευκάδας, έγινε η διαγράμμιση για την στάθμευση των Σχολικών Λεωφορείων και η τοποθέτηση πινακίδων «Απαγορεύεται η στάθμευση και η στάση» έμπροσθεν της εισόδου του σχολικού συγκροτήματος. Σκοπός μας να τηρείτε η ασφάλεια των μαθητών μας κατά την επιβίβαση και αποβίβαση χωρίς να διασχίζουν τον δρόμο κυκλοφορίας ώστε η προσέλευση όλων των μαθητών να γίνεται με ασφάλεια.
Ευχαριστήσουμε το Δήμου Λευκάδας και ειδικότερα:
Την Κα Βρεττού Κωνσταντίνα και τον Κο Γεωργάκη Θωμά από το τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger