Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΑΚΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ

Το lefkasnews επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΤΑΟΛ κο Μάκη Λιβιτσάνο για το μείζον θέμα που απασχολεί την κοινωνία της Λευκάδας τις τελευταίες μέρες και δεν είναι άλλο από το κλείσιμο του ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ.

Ο κος Μάκης Λιβιτσάνος μας διευκρίνισε ότι : "εκτελέστηκε η απόφαση του δικαστηρίου στο οποίο καταλήξαμε μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού με ψήφους 6 προς 1". Καταβλήθηκαν τα χρωστούμενα των ενοικίων σε ένα μεγάλο μέρος τους αλλά το  δεύτερο σκέλος της απόφασης ήταν και το τι μέλλει γενέσθαι του ξενοδοχείου. Είχε ενημερωθεί για την απόφαση ο
κος Αραβανής και απλά περιμέναμε να δουλέψει μέχρι και την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου όσον αφορά το ανθρώπινο μέρος. Υπάρχει ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο και γι'  αυτό θα αποφασίσουμε την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί  Δ.Σ. Πρέπει να  βγει άμεσα νέα προκήρυξη για το  ξενοδοχείο η οποία θα έχει ως απαράβατους όρους  εγγύηση, εγγυητική επιστολή κάτι που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθώς  και μέριμνα  για τους εργαζομένους να προσληφθούν υπό την νέα διοίκηση του  Ιόνιον Σταρ.
Στόχος της διοίκησης είναι να προστατευθούν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού τα οποία χωρίς την εγγυητική είναι στον αέρα. Χωρίς εγγύηση ενοικίων σημαίνει οτι ο ενοικιαστής θα μπορούσε να αποχωρήσει με τα πράγματα του ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή. Ο εξοπλισμός ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο 10 και 12 του συμφωνητικού ανήκουν στο ΤΑΟΛ. 


Η τοποθέτηση του  κου Γράψα Λεωνίδα επι του θέματος ήταν ότι: "είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και όχι τα συμφέροντα του επιχειρηματία. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι το υπάρχων συμβόλαιο δεν κάλυπτε τους αγρότες και την περιουσία του συνεταιρισμού διότι ποτέ δεν προσκομίστηκε εγγυητική επιστολή και ήταν στον αέρα το οποίο είχε αναφερθεί και  από το κο Σολδάτο στην τελευταία συνέλευση του ΤΑΟΛ".


κ. ΣΟΛΔΑΤΟΣ: «Το Ιονιον σταρ με τον τότε  πρόεδρο τον Μεταξά έκανε ένα πολύ καλό συμφωνητικό προς τον κο  ΚΟΝΤΑΡΗ. Ενοικιάστηκε στον Κοντάρη σε έναν ιδιώτη πότε και πως έγινε εταιρεία στην οποία ο αρχικός ενοικιαστής δεν έχει σχεδόν τίποτα δεν ενημερωθήκαμε ποτέ. Κάθε τρία χρόνια θα έπρεπε να κάνει αναπροσαρμογή και αίτηση στο ΤΑΟΛ για ανανέωση . Ο  Βικέντιος μου είπε ως τότε αντιπρόεδρος «λυπάμαι για τον εαυτό μου» το 1999 και κάθε χρόνο 12/7 θα πρέπει να δινόταν  μια εγγυητική να εξασφαλίζει ο συνεταιρισμός το ενοίκιο του για όλο το χρόνο κάτι που δεν το κάνατε . Επιπλέον κάθε χρόνο θα πηγαίνει στο ξενοδοχείο μηχανικός και θα ελέγχει το κτήριο. Πως φτάσαμε ως εδώ».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger