Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Επιμελητήριο

Επίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας στα γραφεία του Επιμελητηρίου
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι την Παρασκευή 2 Μαΐου ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο, Σωτήρη Σκιαδαρέση. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Διοικητής της Πυροσβεστικής ή συναφούς υπηρεσίας επισκέπτεται τα γραφεία του φορέα
προκειμένου να συναντηθεί με την διοίκηση και να συζητήσει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου του νομού γενικότερα, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε η διοργάνωση μιας ενημερωτικής ημερίδας εκ μέρους του Επιμελητηρίου στην οποία οι επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Διοικητή σχετικά με την πυρασφάλεια των καταστημάτων, των ενοικιαζομένων δωματίων και των ξενοδοχείων.
Ευθύς μόλις οριστικοποιηθεί η παραπάνω ημερίδα θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής της.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger