Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ  Ο δημόσιος διάλογος, η διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών, καθώς και συχνή επικοινωνία μου με τον κόσμο, ήταν – καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου – καθημερινή μου μέριμνα και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη.

  Αυτό δήλωσε ο Υποψήφιος και νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, απαντώντας στην επικρίσεις για το ότι απέφυγε να συμμετάσχει σε διάλογο υποψηφίων
Περιφερειαρχών σε τηλεοπτικό σταθμό και ακύρωσε τη συζήτηση.

  Εδώ και 10 ημέρες, πρόσθεσε ο κ. Σπύρου, είχα ανακοινώσει το Πρόγραμμα των περιοδειών μου και είχα ενημερώσει ότι στις 9 και 10 Μαΐου θα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά και ότι την Παρασκευή – που είχε ορισθεί να γίνει η τηλεοπτική συζήτηση – είχα προγραμματίσει την προεκλογική μου ομιλία στην Κεφαλονιά.

  «Δεν φοβάμαι το διάλογο με τους συνυποψήφιούς μου», κατέληξε ο κ. Σπύρου, «καθώς δεν έχω να κρύψω κάτι, έχω να παρουσιάσω σημαντικό έργο και επιπλέον έχω ετοιμάσει το Πρόγραμμα Δράσης του συνδυασμού μας μου για την προσεχή πενταετία».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger