Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνέντευξη με τον υποψήφιο αντιπριφερειάρχη Δημήτρη Πετρόπουλο.

Κύριε Πετρόπουλε καλημερας σας. Όπως όλοι γνωρίζουμε είστε υποψήφιος   αντιπεριφερειάρχης με το Κίνημα Επτανησίων Πολιτών με επικεφαλής τον κύριο Αλέξανδρο Δεσύλλα. Σε πρόσφατη επίσκεψη του κου Δεσύλλα στην Λευκάδα είδαμε μαζί σας και τον κύριο Χρήστο Λάζαρη καθώς επίσης πήραμε  και μια επιστολή στήριξης στο πρόσωπό σας από τον κο Γιάννη Μαλακάση. Θα θέλαμε με δυο λόγια να απαντήσετε  στις παρακάτω ερωτήσεις όσον αφορά τις προτάσεις  σας.

     1.       
     Τι προσδοκά  η Λευκάδα από εσάς και το Κίνημα Επτανησίων Πολιτών;

Διαρκή και δυναμική παρουσία στο δρώμενα της μικρής μας περιφέρειας αναδεικνύοντας  την κεντροβαρυκότητα  της Περιφερειακής μας ενότητας σε όλα τα επίπεδα.
Συνεχής παρακολούθηση και διεκδίκηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και πιστώσεων για την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο νησί μας.
2.       Ποιες δράσεις προκρίνετε εν όψει 5ετίας οι οποίες θα δώσουν ζωή στην τοπική οικονομία.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μας με κατασκευή προβλήτας για μεγάλα κρουαζιερόπλοια  αλλά και άμεσες εγκαταστάσεις πλωτών προβλητών σε παραθαλάσσια χωριά.
Η ανάδειξη τόσο της Ιστορίας μας με ανάπλαση- αποκατάστασης  των παλαιών μονοπατιών, της εισόδου μας με το κάστρο της Αγίας Μαύρας, με παρεμβάσεις στα μοναστήρια μας όσο και της φυσικής ομορφιάς των νησιών μας με έργο προσβασιμότητας σε απάτητες μέχρι σήμερα παραλίες.

3.       Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο μειονέκτημα της νυν Περιφερειακής Αρχής;

Η ανεπάρκεια και κυρίως η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.Συνέντευξη με τον υποψήφιο αντιπριφερειάρχη Δημήτρη Πετρόπουλο.
Κύριε Πετρόπουλε καλησπέρα σας. Όπως όλοι γνωρίζουμε είστε υποψήφιος   αντιπεριφερειάρχης με το Κίνημα Επτανησίων Πολιτών με επικεφαλής τον κύριο Αλέξανδρο Δεσύλλα. Σε πρόσφατη επίσκεψη του κου Δεσύλλα στην Λευκάδα είδαμε μαζί σας και τον κύριο Χρήστο Λάζαρη καθώς επίσης πήραμε  και μια επιστολή στήριξης στο πρόσωπό σας από τον κο Γιάννη Μαλακάση. Θα θέλαμε με δυο λόγια να απαντήσετε  στις παρακάτω ερωτήσεις όσον αφορά τις προτάσεις  σας.
1.    Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger