Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Καλά δεν υπάρχει λέμε. Τέτοια γκαντεμιά ; Πολύ κράξιμο έπεσε αλλά  και πάλι θέλω να το ενισχύσω. Όσο σκέφτομαι ότι έστω και ένας ψήφισε υπέρ του προέδρου για συμπαράσταση ή για σπάσιμο αυτών που τους φαίνεται πως κινούν τα νήματα στην πολιτική ζωή του τόπου τρελαίνομαι. Μέχρι και ο… « γλυκές  ή αλμυρές» πήρε θέση έλεος.

Ένα είναι το ηθικό δίδαγμα «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε» αγαπητοί μου. Κάπου άκουσα ότι δημιουργείτε ένας σύλλογος εκεί στα πίσω χωριά για την διάσωση της γρουσούζας-γρουσούζας οπότε με το καλό το προεδριλίκι. Καλά δεν ξέρουν οι άνθρωποι ότι πολλοί είναι προληπτικοί και προσέχουν ποιος θα είναι ο   αγγελιοφόρος; Εκεί στη γειτονιά την παρομοιάζουν  με την  μαύρη γάτα την πρωτοχρονιά . Αυτά  όσων αφορά τα εσωκομματικά της Ν.Δ.
Κατά τα αλλά είμαστε σε περίοδο Χριστουγέννων αν και  τίποτα και κανένας δεν μας το θυμίζει. Και όταν λέμε κανείς εννοούμε το Δήμο και την πολιτεία εν γένει. Αν και πέραν της ιδιωτικής  πρωτοβουλίας δεν  υπάρχει τίποτα άλλο. 
Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει ο στολισμός μας μάρανε και όμως αν κάναμε σωστές κινήσεις όλα θα ήταν εφικτά. Σίγουρα το υψηλό κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος  έκανε πολλούς από εμάς να σκέφτονται πόσα λαμπιόνια θα ανάψουν  αλλά και πόση ώρα θα αναβοσβήνουν.
Και να σου πάλι οι βαρύγδουπες δηλώσεις για τον πολιτισμό. Τώρα τι  πολιτισμό μπορεί να παράγει ένας μνησίκακος και η ομήγυρή του είναι προφανές από την απήχηση που έχει η όποια εκδήλωση. Ο πολιτισμός μας περνάει σήμερα κρίση. Κρίση φαινομενικά οικονομική, αλλά πρωτίστως κρίση πνευματική, κρίση πολιτισμού.
Μια λαϊκή ρήση  όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται διότι εμάς το τραγουδάκι  που ανεβάσαμε  έτσι για να κάνουμε λίγη πλάκα αλλού το αφιερώναμε. Αν και είναι γνωστό ότι η ομάδα λειτουργεί παρορμητικά και όποιον πάρει η μπάλα. Συγκοινωνούντα δοχεία λοιπόν αλλά  δεν πειράζει καλή καρδιά. Τρία πράγματα φθείρουν τον άνθρωπο ο εγωισμός ,η υπεροψία και ο θυμός . Αλίμονο σε αυτόν που σκιαγραφούν την προσωπικότητά του  και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά πόσο μάλλον στον υπερθετικό βαθμό.

Εκεί στα ανάκτορα μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος της αναλγησίας προφανώς. Πάντως εμάς ακόμη δεν μας απάντησαν στην αίτηση μας προφανώς  ακόμη μαγειρεύεται η απάντηση.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger