Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY Διημερίδα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας


Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνικές αναζήτησης απασχόλησης, την έννοια της κοινωνικής οικονομίας, τις τάσεις της αγοράς αλλά και τα χρηματοδοτικά προγράμματα είχαν όσοι παρακολούθησαν τη διημερίδα της Equal Society. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο τη Δευτέρα και την Τρίτη, 25 και 26 Νοεμβρίου αντίστοιχα, ανέπτυξαν καινοτόμες ιδέες και εναλλακτικά σενάρια διεξόδου από την κρίση του σήμερα.


Οι θεματικές πολλαπλές όπως και οι ανοιχτοί διάλογοι με τους παρευρισκόμενους. Συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, άνεργοι και εργαζόμενοι, νέοι και εν δυνάμει επιχειρηματίες από τη Λευκάδα, την Άρτα και την Πρέβεζα , έδωσαν το παρόν και σε ένα διαδραστικό περιβάλλον έστησαν ένα πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό σκηνικό, συζητώντας με τους ομιλητές για το ορθό βιογραφικό, την ώρα της συνέντευξης, την εργασία στο εξωτερικό και τις κοινωνικές επιχειρήσεις.

Το πάνελ αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Equal Society και δημοσιογράφο Σπύρο Φρεμεντίτη, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση, τον δημοσιογράφο Φώτη Σπυρόπουλο, τον διευθυντή σπουδών του κέντρου δια βίου μάθησης «ΕΞΕΛΙΞΗ» Νίκο Γέροντα και από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας συμβούλων και μελετών Data RC Δημήτρη Άσπρο.

Στον επίλογο της διημερίδας υπήρξε ανακοίνωση από την αντιδήμαρχο κα Ζωή Σκιαδά που αφορούσε στην έναρξη του νέου επιδοτούμενου προγράμματος «ΤΟΠΣΑ Λευκάδας», το οποίο θα προσφέρει εκπαιδευτική κατάρτιση σε 80 ανέργους με σκοπό να  τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας κυρίως στον τουριστικό τομέα.

Η ημερίδα επιχειρηματικότητας υλοποιούνταν στα πλαίσια της «Παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας  και στο σύνολό της η διημερίδα ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του προγράμματος «ΤΟΠΕΚΟ» Λευκάδας.


Τις παρουσιάσεις του διημέρου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τις βρουν στο γραφείο της Equal Society στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας και στο τηλέφωνο 2645022578.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger