Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Με τον Υπουργό Υγείας ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

  Συνάντηση – συνεργασία είχε σήμερα, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, με τον Υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα θέματα Υγείας που αφορούν σε όλα τα νησιά του Ιονίου.


  Ο κ. Σπύρου είχε από χθες συνεργασία με τους εκπροσώπους φορέων Υγείας στην Κέρκυρα (Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, Πρόεδρο Εργαζομένων Ιατρών στον ΕΟΠΠΥ και Πρόεδρο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο), ενώ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τα ίδια θέματα από εκπροσώπους φορέων Υγείας των άλλων νησιών, καθώς και από τους Αντιπεριφερειάρχες, προκειμένου να συλλέξει όλα τα δεδομένα και να τα μεταφέρει στον Υπουργό Υγείας, αιτώντας του παρέμβαση και άμεση επίλυση των προβλημάτων.

  Ο χώρος της Υγείας, τόνισε ο Περιφερειάρχης, πλήττεται σημαντικά και σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι μειώσεις των δαπανών για την Υγεία καθιστούν πολύ δύσκολη την παροχή βοήθειας και περίθαλψης ασθενών τόσο σε Κέντρα Υγείας όσο και στα Νοσοκομεία και ΕΟΠΠΥ, ενώ η μείωση του προσωπικού καθιστά δυσχερέστατο το έργο των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων.

  Η κινητικότητα των ιατρών, είπε ο Περιφερειάρχης στον κύριο Υπουργό, πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για στελέχωση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ αλλά και του ΕΟΠΠΥ, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων έτσι ώστε να μη στερούνται οι ασθενείς την παροχή υπηρεσιών Υγείας και, επιπλέον, ζήτησε την άμεση προκήρυξη θέσεων για τα νοσοκομεία, τονίζοντας ιδιαίτερα τη νησιωτικότητα της Περιφέρειας και την πολύ δαπανηρή μετακίνηση ασθενών σε άλλα αστικά κέντρα.   

  Οι αλλαγές στην Υγεία, που έχουν εξαγγελθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, είπε ο Υπουργός στον Περιφερειάρχη, γίνεται προσπάθεια να διορθώσουν την παθογένεια του συστήματος Υγείας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι, όταν όσα σχεδιάζονται εφαρμοστούν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο χώρο της Υγείας.    

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. 

  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger