Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας ο Γενικός Αστυνομικός   Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας ο Γενικός Αστυνομικός   Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας επισκέφτηκε σήμερα (26.07.2013) το απόγευμα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Χρήστος Κονταρίδης στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων για τη πορεία εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας των τουριστικών περιοχών.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκάδας Γεώργιου Τσιρογιάννη, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κωνσταντίνου Γαβρίλη και αξιωματικών διοικητών αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού, αναλύθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ασφάλειας των περιοχών του νησιού που συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός παραθεριστών καθώς και η πορεία εφαρμογής του σχεδιασμού αστυνόμευσης των περιοχών αυτών.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κατά την διάρκεια της σύσκεψης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι «η προστασία των τουριστικών περιοχών και του τουριστικού προϊόντος της χώρας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τα μέτρα που εφαρμόζουμε αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας τόσο στους επισκέπτες των νησιών μας όσο και στους μονίμους κατοίκους. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες μορφές παραβατικών συμπεριφορών όπως είναι το παραεμπόριο, η ηχορύπανση, η άγρα πελατών αλλά παράλληλα και η πρόληψη της εγκληματικότητας, προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger