Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Απάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας για σχόλια σχετικά με το παρεμπόριο


Με αφορμή την απάντηση του δημοτικού αστυνομικού, κ. Κωνσταντίνου Δερλερέ στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφορικά με το παρεμπόριο στο Νομό Λευκάδας αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα σε καμία περίπτωση δεν στρέφονταν εναντίον ούτε του ιδίου ούτε των υπαλλήλων του Δήμου, των οποίων οι αρμοδιότητες εξαντλούνται στο να εκτελούν τις εντολές των πολιτικών προϊσταμένων τους. Εξάλλου, επανειλημμένες φορές έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα του παραεμπορίου δεν πρόκειται να λυθεί όσο δεν υπάρχει πολιτική βούληση προς αυτή την κατεύθυνση.

Όμως, δεδομένου ότι ο ίδιος παραχώρησε την συνέντευξη αναγκάστηκα να απαντήσω στα λεγόμενά του προς αποκατάσταση της αλήθειας και με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του φορέα που εκπροσωπώ. Ωστόσο, θεωρώ ότι απάντηση στην αρχική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου θα έπρεπε να είχε δοθεί από τον ίδιο το Δήμαρχο ή τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο. 
Επίσης, σε απάντηση σχολίου συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία με ειρωνικό τρόπο αναφέρεται στο ότι στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται και το Μεγανήσι ως μια από τις περιοχές που πλήττεται από το παρεμπόριο θα ήθελα να αποσαφηνίσω ότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Μεγανήσι αποτελεί ξεχωριστό Δήμο πλην όμως οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί αποτελούν μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας –όπως και οι επιχειρήσεις του Καλάμου και του Καστού- και δεν μπορούμε να μην αναφερόμαστε στην αναγκαιότητα της προστασίας των συμφερόντων τους.
Τέλος, σε κάθε περίπτωση αξίζει να επισημανθεί ότι αυτό που ενδιαφέρει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας είναι η πάταξη του παρεμπορίου και τίποτε περισσότερο. Δεν έχουμε απολύτως κανένα θέμα με την Δημοτική Αρχή είτε της Λευκάδας είτε του Μεγανησίου, όμως δεν μπορούμε παρά να έχουμε μηδενική ανοχή σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή του…… 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger