Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ΠΙΝ συμμετείχε στην έκθεση της Σουηδίας TUR 2012 στο Γκέτεμποργκ, (22-25 Μαρτίου).

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΘΕΣΗ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2012
Η ΠΙΝ συμμετείχε στην έκθεση της Σουηδίας TUR 2012 στο Γκέτεμποργκ, (22-25 Μαρτίου).
Τις δυο πρώτες μέρες ήταν ανοικτή για επαγγελματίες του τουρισμού και τις επόμενες για το κοινό.

Το περίπτερό μας επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά της Σουηδίας, Tour operators και οι εκπρόσωποί τους.
Σε όλους δόθηκαν πληροφορίες και τους έγινε παρουσίαση με έντυπο και με ηλεκτρονικό υλικό.
Τις επόμενες μέρες που ήταν για το κοινό, η προσπάθεια πληροφόρησης επικεντρώθηκε στην καλύτερη παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νομών καθώς και στις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν κατά την διαμονή τους στα νησιά μας, καθώς και στους τρόπους προσβασιμότητας.
Σύμφωνα με στατιστικά των υπευθύνων της Έκθεσης, πήραν μέρος πάνω από 100 χώρες και την επισκεφθήκαν πάνω από 50.000 άτομα.
Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.
Σημειώνεται ότι η Πράξη Προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger