Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δραστηριότητες Τ.Ο. Πρέβεζας-Λευκάδας του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος τα 95 χρόνια από την ίδρυσή του και συνεχίζει στο δρόμο της συνεπούς στάσης και πρωτοπόρας δράσης για την εργατική τάξη και το λαό.
Όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα δίκαια των εργαζομένων, των ανέργων, γενικότερα της πλειοψηφίας του λαού που στενάζει στον καπιταλισμό κάτω από την μπότα της αστικής τάξης.

Όλα αυτά τα χρόνια είπε την αλήθεια για την ΕΟΚ - μετέπειτα ΕΕ- για το ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό. Από την ίδρυσή του, το 1918, ξεσκέπαζε πάντα τα ψέματα που διαχρονικά οι υπηρέτες του κεφαλαίου έσπερναν στο λαό. Σε δύσκολες στιγμές δε λύγισε, κράτησε ψηλά τη σημαία της ταξικής πάλης και ανέδειξε με το παράδειγμα των μελών του το μεγαλείο της ανιδιοτελούς προσφοράς και πρωτοπόρας στάσης.
Για τη θέση του για την κατάργηση της εξουσίας των μονοπωλίων και την πραγματική, την εργατική εξουσία, όπου τον πλούτο που παράγει ο λαός θα τον καρπώνεται ο ίδιος, γνώρισε και γνωρίζει την πιο λυσσαλέα επίθεση του συστήματος με φυλακές, εξορίες, λάσπη, συκοφαντίες. Σε κάθε επίθεση στο ΚΚΕ ο μίτος οδηγεί στα επιτελεία των υπερασπιστών και απολογητών του καπιταλισμού.
Σήμερα ο εργάτης, ο άνεργος, ο αυτοαπασχολούμενος, ο νέος και η γυναίκα από τη λαϊκή οικογένεια έχουν κάθε λόγο να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, την πείρα του, την ιστορία και τη δράση του. Έχουν κάθε λόγο να συμπορευτούν με τους κομμουνιστές στις καθημερινές μάχες, ενάντια στη νέα αναμόρφωση του καπιταλισμού, στο νέο δίπολο των απολογητών του συστήματος, ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα που η καπιταλιστική κρίση φανερώνει τα όρια του συστήματος αυτού, σήμερα η εργατική τάξη και ο λαός μπορούν να πάρουν από την πείρα και τα συμπεράσματα του ΚΚΕ για να ανοίξουν το δρόμο της δικής τους προοπτικής
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger