Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ  16ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ.

Η ΝΟΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ .
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΘΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ                                                  ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΑΒΑΝΗ ΑΚΡΙΒΗ                                                ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΑΡΙΑ                                                  ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΚΟΜΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ :                                                                  ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

                                                                       

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger