Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κέρκυρας στο ανακαινισμένο κτίριο της Φ.Ε. Μάντζαρος




«Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας στο νέο κτίριο της Φ.Ε. Μάντζαρος».


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστος- Ηρακλής Σκούρτης, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο ανακαινισμένο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση της εργολαβίας του έργου. Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Τριβυζάς, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και  ο Αρχιμουσικός κος Σπυρίδωνας Δολιανίτης.


Το έργο αυτό, συνολικού προϋπολογισμού 980.000 €, εντάχθηκε σε πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. τον Ιούλιο του 2010 επί θητείας του Περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του Νομάρχη Στέφανου Πουλημένου. Ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών από τον Περιφερειάρχη κο Σπυρίδωνα Σπύρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας κο Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη και από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ι.Ν.

Σε δηλώσεις του ο κος Σκούρτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρά τα κατά καιρούς προβλήματα, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Είναι ένα εξαιρετικό σύγχρονο έργο το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην κάλυψη των αναγκών των μουσικών ενώ ταυτόχρονα, διατηρείται η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χώρου. Έτσι, η Φ. Ε. Μάντζαρος θα συνεχίσει να εκπληρώνει το μεγάλο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό της έργο σε ακόμα καλύτερες συνθήκες.

Η τελική παράδοση του έργου θα γίνει σε λίγες ημέρες από τον Περιφερειάρχη κο Σπύρου. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια από τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σκούρτη προκειμένου να απεμπλακούν δυο ακόμη υποέργα συνολικού προϋπολογισμού 290.000 € τα οποία αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού και σε περαιτέρω εργασίες αξιοποίησης του χώρου της Φιλαρμονικής Εταιρείας». 


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger