Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΚΟΝΣΟΛΟΣ ΜΑΤΑΗΡΤΕ
Γράφει ο Βασίλης Κούρτης

Μαρές και μαρίδες, καλή χρονιά να’ χωμε. Μ’ έπιασε αναφταούρα με το μαντάτο που μού’ φερε ένας Κονσόλος. Καλά, εκιός ο μανέστρος τς Φ’λαρμονκής εβουρλίστηκε και αποζουρλάθ’κε μπήτ για μπήτ; Δε θα ασχολούμνα άλλο με δαύτονε γιατί είν’ για τα σμπάρα…..αλλά θα το ματακάμω γιατί είν’ παπαρδέλα…..Επήγε λ’πόν και έδιωξε από τ’ Φλαρμονκή τρείς μουζικάντες, πίκολα μπαμπίνια όλα, ανήμερα τσή πρωτοχρονιάς γιατί  λέει πάνε και παίζ’νε στ’ Φλαρμονκή τσ’ Πρέβεζας…..Εσένα τι σε κόφτη; Τα μόμολα-λεφτά που τσ’ δίνει ο Πρεβεζάνος τσ’ τα δωκες ποτέ η αφεντιά σου; Τι τα πέρασες τα μπαμπίνια; Ναύτες; Νιέντε. Πάτε να το διαλύστε το μαγαζί. Αλήθεια εσύ π’ κάνεις το μανέστρο, πού’ σνα όλα αυτά τα χρόνια και ήρτες τώρα να μας το παίξεις μανέστρος και προφεσόρος; Πόσα μόμολα παίρνεις απ’ τ’ Φλαρμονκή; Παράβγαλμα τα βγάνεις; Τα δλώνεις σ’τν’ Εφορία; Αμολύστε τον να φύγει, εσείς οι συνβούλοι…θα πάρω τη μαγκούρα… Κονσολαρίαααααααααααααααααααααααα……………………………………..    
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger