Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Ιάσονας Φωτήλας στη Λευκάδα

Αναδημοσίευση απο το φύλλο: 172 της LefkasNews

Στη Λευκάδα βρέθηκε ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού Ιάσονας Φωτήλας, όπου συμμετείχε στην 3η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Εκεί συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλκιά, τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Δρακονταειδή και τον πρόεδρο του επαγγελματικού επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση.
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από το σεισμό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο της Περιφέρειας τόσο στην πορεία ανάπτυξης που πρέπει να λάβει η ελληνική οικονομία όσο και στην προσφυγική κρίση και το μεταναστευτικό ζήτημα. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι η κυβέρνηση όχι απλώς δε διαθέτει ρεαλιστικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά προωθεί τη διεύρυνση του πελατειακού κράτους και την επιβολή δυσβάσταχτων φόρων. Καταλήγοντας, αναγνώρισε το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η Ελλάδα όσον αφορά στα προγράμματα ΕΣΠΑ και δήλωσε τη θετική του γνώμη για την εκχώρηση πόρων στις Περιφέρειες για έργα περιβάλλοντος, αγροτικών και κοινωνικών δράσεων και καταπολέμησης της ανεργίας.
Στη συνέχεια ο βουλευτής με στελέχη του Ποταμιού επισκέφτηκε τον Διευθυντή της Αστυνομίας κ. Αθανάσιο Γούλα και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής κ. Καρανίκα όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες τους.Μετά συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης Σεβασμιώτατο Θεόφιλο.
Αργότερα μίλησαν με τον Διευθυντή της Μαρίνας Λευκάδας κ. Σπύρο Δαλό για την ανάγκη ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και τους τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να επιτευχθεί.
Τέλος, επισκέφτηκαν χωριά της Λευκάδας που είχαν πληγεί από το σεισμό όπως τη Βασιλική, τον Άγιο Πέτρο, το Δράγανο, το Αθάνι, το Κομηλιό και την Εξάνθεια. Ο κ. Φωτήλας διαπίστωσε τη συνεισφορά των πολιτών, των εθελοντών, των επιχειρήσεων, αλλά και των Δήμων της ευρύτερης περιοχής, καθώς και την ψυχραιμία που επέδειξαν οι πολίτες της περιοχής στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού. Επισυνάπτεται και φωτογραφικό υλικό.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger