Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μύτικα. Έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής και των νησιών Καλάμου και Καστού

ΘΕΜΑ: Κατάργηση του Υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
    
       Κύριε Πρόεδρε

Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται κατάργηση του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας .Θεωρούμε μια τέτοια απόφαση ακατανόητη καθώς το κατάστημα είναι το μοναδικό σε μια ολόκληρη περιοχή που περιλαμβάνει όχι μόνο χωριά της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και το νησί μας όπως και το διπλανό νησάκι Κάλαμο.

Μια τέτοια κίνηση εκ μέρους σας θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, τόσο στον εμπορικό και αγροτικό κόσμο της περιοχής, όσο και στους απλούς πολίτες ,καθώς είναι το μοναδικό υποκατάστημα τραπέζης και ως εκ τούτου είναι ο μοναδικός χώρος συναλλαγής.
Οι συνέπειες σε ενδεχόμενη απομάκρυνση θα είναι τεράστιες, καθώς θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και στον τελικό μαρασμό καθώς η ευρύτερη περιοχή μας Μύτικας, Κάλαμος, Καστός, είναι ένας βασικός τουριστικός προορισμός .
Γνωρίζεται καλά ότι οι ηλικιωμένοι του νησιού μας  που δυστυχώς είναι και η πλειονότητα των κατοίκων, δεν έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες (e-Baking,κάρτες κλπ) και η μετακίνηση τους σε άλλα μέρη είναι οικονομικά ασύμφορη δύσκολη και χρονοβόρα, πόσο μάλλον δε για το απομονωμένο συγκοινωνιακά νησάκι μας που  ακόμα και η μετακίνηση  στον Μύτικα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες είναι αρκετά δυσχερής .
Σας αναφέρω επίσης ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία και αναβρασμός σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας και μια τέτοια ενέργεια εκτός από τις προαναφερθείσες συνέπειες θα προκαλέσει και ζημιά στην ίδια την Τράπεζα Πειραιώς καθώς πολλοί πελάτες όπως ήδη διαμηνύουν σκέπτονται να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.          Για όλους τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο εύλογο αίτημα μας, για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας .

  ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
                  Ο Διοικητικός Υπάλληλος
                                               
Γεώργιος Τριλίβας


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:
1.    Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά
2.    Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Γαλιατσάτο
3.    Δήμαρχο Λευκάδας κ.Δρακονταειδή
4.    Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Γαλούνη
5.    Αντιδήμαρχο Καλάμου κ. Γιαννιώτη
6.    Πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο Καλάμου
7.    Πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο Καστού
8.    Μ.Μ.Ε


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger