Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συγκλονιστικό βίντεο-Πρόσφυγας παθαίνει καρδιακό επεισόδιο την ώρα της αποβίβασης σε ακτή της Μυτιλήνης

Ένα απίστευτο βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα ο Γιώργος Παπαδόπουλος.


Όλα ξεκινούν όταν μια φουσκωτή βάρκα με μετανάστες φτάνει σε ακτή της Μυτιλήνης και αρχίζει η αποβίβαση των μεταναστών με την βοήθεια αστυνομίας, λιμενικού και εθελοντών.

Την ώρα που οι πρόσφυγες ανεβαίνουν τα βράχια ένας Σύριος σωριάζεται στο έδαφος νιώθοντας έντονη αδιαθεσία και πόνο στην καρδιά.

Αμέσως σπεύδουν κοντά του εθελοντές, αστυνομικοί και λιμενικοί με σκοπό να του παρέχουν την πρώτη ιατρική βοήθεια.

Αναμένοντας το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έχοντας περάσει πλέον τον κίνδυνο ο πρόσφυγας πνίγεται στις αγκαλιές των παιδιών του και της συζύγου του.. κλαίγοντας δυνατά από χαρά που είναι ζωντανός και βλέπει τους δικούς του……

Δείτε τις πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες που σε κάνουν να δακρύζεις….


http://www.lesvospost.com/

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger