Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κ. ΑΧΑΪΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ - 16χρονος σκότωσε 16χρονο στην αυλή του Σχολείου

Ασύλληπτη τραγωδία σήμερα στην Κάτω Αχαΐα με τον τραγικό θάνατο του 16χρονου μαθητή που πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα από 16χρονο, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, ο άτυχος ανήλικος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοσκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως είχε τραυματιστεί βαρύτατα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.
Η θλιβερή είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως θύμα και δράστης είνια δυο ανήλικα παιδιά, Μάλιστα υπό τον φόβο αντιποίνων, στην Κάτω Αχαΐα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Θυμίζουμε πως 
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση, δεν ήθελε να πυροβολήσει τον θύμα, αλλά να το εκφοβίσει, καθώς αυτός μαζί με άλλα παιδιά "έπαιζαν" μαζί του...!
από: tempo24.gr

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας: 
Συνελήφθη, (13-9-2015) το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, 15χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Επιπλέον, συνελήφθη και η 42χρονη μητέρα του δράστη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας,  προέκυψε ότι χθες (13-9-2015) στις 19.30 ώρα, στην Κάτω Αχαΐα, στον εξωτερικό χώρο σχολικού συγκροτήματος, ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον του 17χρονου, για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Ο τελευταίος υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα, στο Γενικό  Νοσοκομείο Πατρών « Παναγιά η Βοήθεια».
Από τις μέχρι τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με τον 17χρονο, ενώ λίγο πριν το περιστατικό είχαν διαπληκτιστεί, με τον τελευταίο να προκαλεί σωματικές βλάβες στον 15χρονο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 15χρονος πριν το περιστατικό, είχε μεταβεί στην οικία του 39χρονου θείου του, όπου αφαίρεσε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, η άδεια κατοχής του οποίου έχει λήξει και με το αυτοκίνητο του θείου του μετέβη στο σχολικό συγκρότημα.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κάλυκα φυσιγγίου, ενώ κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 15χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (14-9-2015) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger