Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήριο για την εκδήλωση της πρωτομαγιάς στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ
«Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

Ευχαριστήριο για την πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας

Την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς. Ο καιρός
ευνόησε την ομαλή διεξαγωγή της και εκατοντάδες άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους, με κοινή διαπίστωση ότι κάθε χρόνο η προσέλευση είναι ολοένα και μεγαλύτερη.
Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό. Έψαλλε η χορωδία του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Λευκάδας.
Έπειτα τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού και Περιχώρων «Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός» και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Απόλλων» παρουσίασαν κατά σειρά χορούς από την Λευκάδα και την υπόλοιπη Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τραγούδια, χορούς και περιπάτους στους πρόποδες των Σκάρων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο καθώς και την πολιτική ηγεσία του τόπου.
Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς «Απόλλων», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών «Φωτεινός» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νυδριού και Περιχώρων «Αλέξανδρος» για την υπέροχη παρουσία τους και την άψογη συνεργασία καθώς και την Χορωδία του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λευκάδος.
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Κατωχιανό για την ηχητική κάλυψη, τον κ. Παναγιώτη Βρεττό και την Χαρτοπλαστική Λευκάδας καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση.
Το Δ.Σ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger