Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΩΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (φωτο-βιντεο)

Αποκαταστάθηκε η βλάβη της πλωτής γέφυρας η οποία παρουσιάστηκε πριν από δύο ημέρες. Δυο βαρέου τύπο οχήματα συνέβαλλαν  με το βάρος τους να χαμηλώσουν το επίπεδο της γέφυρας ούτως ώστε να καταφέρει το συνεργείο να την επισκευάσει παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη  κου Θ. Χαλικιά παρά τις αποφάσεις του υπουργείου για μεταφορά των εξόδων της γέφυρας. Ο κος Χαλικιάς
μας δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε αμέσως  ο συντηρητής της γέφυρας στην επισκευή της για  να αποκατασταθεί η θαλάσσια επικοινωνία του νησιού μας και να συνεχίσουν και οι εργασίες της εκβάθυνσης του διαύλου.
 Να θυμίσουμε ότι δεν ανυψωνόταν ο καταπέλτης προς την πλευρά της πόλης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει περιστροφή. Η βυθοκόρος που πραγματοποιούσε τα έργα στο δίαυλο δεν  μπορούσε  να περάσει και  είχαν σταματήσει οι εργασίες της διάνοιξης του διαύλου. Παρ' όλα αυτά η διέλευση των οχημάτων συνεχιζόταν κανονικά και είμαστε τυχεροί που αυτό δεν έγινε Αύγουστο μήνα.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger