Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Καταστροφές και κλοπές στο Νηπιαγωγείο της Απόλπαινας

Το σχολείο είναι ο χώρος (εκ)παίδευσης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, τον οποίο όλοι μας έχουμε ιερή υποχρέωση να σεβόμαστε. Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρατηρούνται καταστροφές στις κτιριακές υποδομές και στον αύλιο χώρο του 3ου
Νηπιαγωγείου στην Απόλπαινα. Μετά δε από τις κλοπές που σημειώθηκαν τελευταία, οι γονείς και οι κηδεμόνες των νηπίων, οι εκπαιδευτικοί, το τοπικό συμβούλιο και ο πολιτιστικός σύλλογος της Απόλπαινας ζητούμε τη συνεργασία και τη βοήθειά σας προκειμένου να προστατεύσουμε το σχολείο και να αποτρέπουμε τέτοια βίαια φαινόμενα.
Να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας προς σ' αυτή την κατεύθυνση και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να τονίσουμε την αξία του χώρου, να επιστήσουμε την προσοχή, να νουθετήσουμε αυτούς που εισέρχονται στο χώρο, προκειμένου να έχουμε ένα σχολείο δημιουργικό, ανοιχτό στην κοινωνία, πραγματικό στολίδι της Απόλπαινας.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ

risma951.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger